Μαλλιά, Ομορφιά

Μακρύ καρέ: το καλύτερο κούρεμα για να ανανεωθείτε

Γιατί να ενδώσετε στο μακρύ καρέ και όχι στο κλασικό κοντό καρέ; Αν έχετε μακριά μαλλιά και επιθυμείτε μια ανανέωση, το καρέ σε μακρύ μήκος είναι η πιο ομαλή μετάβαση που θα μπορούσατε να ζητήσετε! Θα εξοικειωθείτε γρηγορότερα μαζί του και δεν θα λησμονήσετε καθόλου τα μακριά μαλλιά σας.

Επίσης, το styling στα μακριά καρέ είναι με διαφορά ευκολότερο και πιο διασκεδαστικό. Οι hairstyling επιλογές είναι πάρα πολλές και οι περιορισμοί ελάχιστοι. Ποιο είναι το πιο μοδάτο μακρύ καρέ φέτος; Σύμφωνα με τους ειδικούς, η πιο μοντέρνα εκδοχή του lob είναι αυτή με το έντονο φιλάρισμα. Τα πολλά layers σε όλο το μήκος των μαλλιών είναι ο καλύτερος τρόπος τρόπος για να φρεσκάρετε το καρέ σας! Βέβαια, κανείς δεν θα σας αποτρέψει από το να προτιμήσετε το αυστηρό μονοκόμματο μακρύ καρέ, ειδικά αν έχετε ίσια μαλλιά! Το πιο χρήσιμο trick για να δείχνει άψογο το μακρύ καρέ σε ίσια μαλλιά είναι να τους δίνετε τον απαραίτητο όγκο! Τα μακριά καρέ, επίσης, αναδεικνύουν υπέροχα τις ανταύγειες, τα baby lights και τα balayage!

Τι γίνεται, όμως, όταν έχετε βαρεθεί το χρώμα των μαλλιών σας αλλά δεν θέλετε να το αλλάξετε; Επιλέγετε το μακρύ καρέ! Δεν χρειάζεται να κόψετε πολύ τα μαλλιά σας για να ανανεώσετε το χρώμα τους! Ειδικά σε ξεχασμένα ombre, αυτό είναι το ιδανικό κούρεμα καθώς μειώνοντας ελάχιστα το μήκος των μαλλιών σας καταφέρνετε να “φέρετε” το χρώμα στα ίσια του!

Διαβάστε επίσης...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *